Videoer

Liveopptak fra countryfestivalen på Breim lørdag 14. juli 2001.
Bjørn og jeg synger My Elusive Dreams av Billy Sherrill og Curly Putman. Liv Karin Lange, vokal – Bjørn Vikhagen, vokal – Per Hammervoll, akustisk gitar – Magne Asphol, trommer – Rando Gausetvik, bass

Liveopptak fra countryfestivalen på Breim lørdag 14. juli 2001.
Hadde med videokamera og fikk ei til å filme oss da vi spilte på Breim i 2001. Long time ago, men veldig artig for meg å se og høre. Hadde nesten glemt at jeg hadde opptaket.
Liv Karin Lange, vokal – Bjørn Vikhagen, vokal – Per Hammervoll, akustisk gitar – Magne Asphol, trommer – Rando Gausetvik, bass

Nyttårskonserten i Molde 1995 – Litt av din Kjærleik
Opptak fått av Leiv Skeidsvoll fra da vi var med på Nyttårskonserten i Molde i 1995. Per Hammervoll, akustisk gitar/kor – Rando Gausetvik, bass/kor – André Gussiås, piano/kor – Kolbjørn Venaas Jr, trommer – Liv Karin Lange, vokal/gitar. Med på CD’en «Litt av din Kjærleik» i 1995.

https://www.youtube.com/watch?v=tIwV_sKQpx4

22. november 2023 – Ny videoversjon av Gledelig Jul
Mamma (1914-1982) skrev en tekst i 1942 som jeg en dag leste og tenkte, den kan jeg vel lage noe av. Slik ble Gledelig Jul til. Tekst: Aslaug (f. Åsnes) og Liv Karin Lange/melodi: Liv Karin Lange. Utgitt på streamingplattformene i desember 2022.
Det finnes mange slags hobbyer. Musikken og sangen har fulgt meg – alltid, men videofilm og redigering det er av nyere dato, naturlig nok. Nå har jeg holdt på med denne videoen noen dager. Å redigere er skikkelig artig. Det er viktig å ha mye film å ta av og så huske hvor man har «gjemt» den. Når en skal lære seg alt på egen hånd  går det ikke så fort, men holder på, og håper stadig å bli litt flinkere. Og så står jeg jo til ansvar bare for meg selv. Denne versjonen av Gledelig Jul la jeg ut på YouTube i natt.

 

Always on my Mind
Per og jeg spiller og synger Always on my Mind. Det er lørdag 14. april 2015 og vi har spillejobb på Dockside i Molde. I dag er Dockside i Molde historie. En gang var det en pub i Molde sentrum.

 

Ei Kåpe Full av Fargar
Jeg har i vår/sommer (2023) oversatt Dolly Parton sin låt, Coat of many Colors til norsk/nynorsk. Her filmet Marianne (Slettebakk) oss på Trandal countryfestival lørdag 12. august 2023 da Per og jeg sang og spilte den på trubadurscena. Synger et par ord feil her, men sang den helt riktig da vi hadde konsert i Rødven stavkirke søndag 20. august 2023. Hadde vært supert å få spilt den inn, men det går ikke dessverre.

Singelliv – Utgitt på de digitale plattformene 16. mars 2023.
Tekst/melodi: Liv Karin Lange

Gledelig Jul – Utgitt digitalt i november 2022.
Tekst: Aslaug Lange/Liv Karin Lange
Melodi: Liv Karin Lange

«Hilsen fra Molde» – tekstet:

«Greetings from Molde» – tekstet:

Julekveld er innspilt i studio Mexico og er utgitt digitalt

Blå Sko. Per spiller «Guitarboogie»

«Crossroads» fra CD’en «Hello Tennessee»:

«Seven Spanish angels» med Blå Sko

«Litt av din kjærleik» fra CD’en «Litt av din kjærleik»

Vår venn i Nashville, Earl Lett, synger sin låt «My heart is not at home». Vi tok ham med på tur fra Valldal til Geiranger da han besøkte oss i Norge

«Greetings from Molde»

Countryfestivalen på Breim. «Don’t think twice»

Blå Sko – «Hello Tennessee»

Blå Sko – «Tjellefonna»

«Hilsen fra Molde»

Litt av din kjærleik

Rando Gausetvik, Magne Asphol, Per Hammervoll og Liv Karin Lange,
«I still miss someone», august 2011: