Midt-Norsk Musikkproduksjon

Midt-Norsk Musikkproduksjon
Elvegata 13 B, 6413 Molde

Vårt eget plateselskap, som vi etablerte i 1995.
Personlig eiet firma, enkeltmannsforetak.

Vi har eget innspillingsstudio, Studio Mexico – i Molde.
Planleggingen av studioet startet høsten 1999 etter en tur til Nashville, USA.

Første CD-innspilling i studio Mexico ble ferdig i oktober 2002. CD’en inneholdt tekster og melodier av Ola Vaagen, og hadde tittelen “Utaskjærs”. Per var arrangør, produsent og tekniker. Jeg fikk synge noen av låtene på CD’en.

I september 2003 nærmere bestemt 18. september, ble single-CD’en
“Hilsen fra Molde”/”Greetings from Molde” utgitt. Musikere fra Møre og Romsdal fikk vi med oss, i tillegg til oss selv, på denne produksjonen.

Først i 2008 kom neste CD, “Hello Tennessee”. To av låtene var ferdig mixet i 2006, og ble da spilt på NRK Møre og Romsdal. Det var “Hello Tennessee” – til å begynne med gikk den under navnet “Hello” – og “Ingen kjenne morradagen”, som senere fikk navnet “Tjellefonna”.

2003 Hilsen fra Molde/Greetings from Molde
2002 Utaskjærs – Ola Vaagen, Vokalister: Bjarne Harøy, Liv Karin Lange og Roy Kristiansen
1995 Litt av din kjærleik – Liv Karin Lange
1992 Godt å sjå deg – Blå Sko
1984 Gal etter deg – Santos

“Hilsen Fra Molde”/”Greetings from Molde” ble utgitt 18. september 2003. En versjon på norsk og en på engelsk. CD’en ligger i pappemballage som foruten CD også inneholder et hefte på 32 sider med mange flotte bilder fra Molde, teksten på norsk og engelsk, litt moldehistorie m.m. Passer helt flott som gave til noen som har tilknytning til Molde, til turister, til slekt og venner i utlandet eller som gave/julekort fra f.eks. firmaer. Felt på emballage hvor logo og/eller hilsen kan settes på. En fin hilsen litt utenom det vanlige.
Tekst: Liv Karin Lange
Melodi: Per Hammervoll
Bildene er tatt av Bjarne Nygård, Einar Engdal og Liv Karin Lange.

“Utaskjærs” er utgitt på CD. Bak prosjektet står Ola Vaagen, som har skrevet tekstene og melodiene. Per arrangerte og produserte de 13 sangene på CD’en. Dette ble første utgitte CD innspilt i Studio Mexico i Molde. Bjarne Harøy, jeg og Roy Kristiansen synger på CD’en.

“Litt av din kjærleik” er utgitt på CD og MC og inneholder 11 sanger.
To sanger er på romsdalsdialekt, resten på nynorsk. Tekstene er skrevet av meg  med unntak av Har Du Lyst Har Du Lov (Ole Wille) og Til Deg (Aslaug Lange, min mamma/redigert av meg). Noen av melodiene er komponert av Per, noen av meg.

“Godt å sjå deg” er utgitt på MC (kassett) og inneholder 2 sanger, “Før eg går”, tekst og melodi av meg. “Godt å sjå deg” har tekst av meg mens Per har laget melodien.

“Gal etter deg” ble utgitt på vinyl og innholder 2 sanger. “Gal etter deg” er laget av min bror, Leif Arne Lange, mens “Til Deg” har tekst av min mamma, Aslaug Lange (hun døde dessverre allerede i 1982), mens jeg laget melodien.