VI SKAL HA UNDERHOLDNING FOR RØDE KORS 100 ÅR PÅ MOLDE VGS I KVELD, LØRDAG 23. APRIL 2022

LØRDAG 23. APRIL 2022

I kveld skal vi ha en halv times underholdning når Røde Kors skal ha fest. Jeg har fått lov av Per og putte inn to dikt, et kort og et langt, og så skal vi spille noen egne låter og noen cover. Og en instrumental. Det synes jeg det er viktig å få med. Elever fra jazzlinja på Molde vgs. skal også spille.

Blå Sko spiller opp til dans på Lyngstad ungdomshus påskeaften, lørdag 16. april 2022

Førstkommende lørdag, den 16. april, påskeaften, drar Per og jeg til Lyngstad for å spille opp til dans. Først ut er Odd Arne og Olav Kåre som skal lyge og fortelle «skrøner». Etterpå er det oss. Så har du aldri vært på Storlygarkveld og dans på Lyngstad ungdomshus, er det nå du har sjansen.
Lyngstad ungdomslag – arrangør
Varighet: 5 t
Offentlig · VELKOMMEN !
Vi ønsker velkommen til Storlygarkveld med Lykkepillene Odd Arne Halås og Olav Kåre Torjuul. Etter at disse karene har fått utfolde seg på senen så spilles det opp til dans med Blå Sko.
Dørene åpner 19,00
Billetter selges i døren
kr. 350.- Underholdning og dans
kr. 250.- Bare dans

Hei dere som kom på konserten vår på søndag, søndag 20. februar 2022. Nå er det tid for å takke.

Hei dere som kom på konserten vår på søndag, søndag 20. februar 2022. Nå er det tid for å takke. Takke for at dere brukte av tida deres til å komme og høre på oss. Og det kom så mange. Det ble så fint. Dere ble så mange flere enn vi hadde forventet. Vi fikk en «FOLE FIN KVELD», alle vi seks på scena. Også stor takk til Eva og Anette i Røbekk kirke og til lydmann Oddgeir. Jeg hadde satt kameraet mitt på Galleriet og filmet mesteparten av konserten. Glemte å si fra om at vi filmet, men vi filmet bare oss selv så da burde det gå bra. Lyden er jo ikke så god som den kunne ha blitt siden jeg bare brukte mikrofonen på kameraet mitt. Beklager det. Her er Blott En Dag og The Last Thing On My Mind. De to låtene har jeg lagt på YouTube.

Søndag 20. februar 2022, trolig kl. 1800, blir det konsert i Røbekk kirke med Blå Sko, Bjørn Vikhagen m.flere

En pandemi kan få en til å tenke annerledes. For ei tid tilbake ble Bjørn og jeg enig om at det hadde vært artig å ha konsert i ei kirke. Siden vi begge liker å synge i Røbekk kirke, så tok vi kontakt med dem. Søknad om å få leie kirka ble sendt. Her om dagen fikk vi godkjenning. Hvis pandemien ikke stopper oss, så blir det konsert. Mer info vil komme etterhvert.

Vi hadde underholdning på den internasjonale eldredagen fredag 1. oktober 2021 og på medlemsmøtet til Molde Pensjonistforening mandag 4. oktober 2021

To underholdningsjobber i oktober 2021 som var skikkelig trivelige. På den internasjonale eldredagen hadde vi underholdning og Leo Oterhals hadde kåseri. Det ble en fin formiddag for Per og meg. Siden jeg har gitt ut diktbok, så leste jeg litt fra den. Noen kjøpere dukket etterpå også opp.

Vi fikk sette anlegg og instrumenter bak scena siden vi skulle tilbake og ha underholdning for Molde Pensjonistforening allerede mandagen, den 4. oktober.

Mandag ettermiddag var vi derfor tilbake for nok en hyggelig jobb, å ha underholdning på medlemsmøtet til Molde Pensjonistforening. Leste et dikt der også. Å kunne lese litt fra diktboka mi når Per og jeg har slike spillejobber, det er skikkelig artig. Og Per synes det er helt greitt at jeg gjør det. Topp.

 

Per og jeg hadde underholdning for Molde Telepensjonistforening mandag 30. august 2021

Da hadde Per og jeg sånn ca. 30 minutters underholdning for medlemmene i Molde Telepensjonistforening. De hadde sitt første medlemsmøte etter at Covid-19 pandemien startet. 25 personer møtte opp på Kafé Mali på Krona på Romsdalsmuséet. En fin ettermiddag ble det, der vi spilte både Suzanne, Coat Of Many Colors, Blå Sko, E Slåttatæja, Har Du Fyr og Hilsen Fra Molde + et par, tre gitarlåter, Guitarboogie, Windy And Warm og Wheels.

Edna knipset oss i et litt alvorlig øyeblikk. Vi var ikke like alvorlige hele tiden.

Blå Sko spilte på Countrytreffet i Eikesdalen fra kl. 2200-2330 lørdag 21. august 2021. Ble sååå fin kveld !

Lørdag 21. august 2021, fra kl. 2200-2330, Countrytreff i Eikesdalen.
Det ble en fin, fin spillejobb denne lørdagskvelden fra kl. 2200-2330. Blå Sko hadde denne sammensetninga: Magne Asphol, trommer – Tommy Hattrem, bass – Jan Karsten Einang, orgel/piano – Per, gitarer/kor – jeg, Liv Karin, vokal/gitar. Og Bjørn Vikhagen var med som gjesteartist. Bjørn og jeg sang 3 duetter, gamle klassikere, og Bjørn sang to alene sammen med bandet. Det ble en skikkelig trivelig kveld for meg.

Det ble ingen spilling på campingen. Været var for surt, vått og kaldt. Vi hadde avtalt med Ivar Magne at  Per, Bjørn, Magne, Tommy og jeg, skulle, hvis det var sol og fint vær, spille på Campingen på dagen på lørdag før det ble musikk på scena ved Vertshuset. Men, som skrevet ovenfor, været måtte være bra. Vi spilte for 50 på Campingen i fjor, og det var «fole artig». Men da var det jo pandemi og nedstenging og ikke noe Countrytreff.

Per og Tommy har det «artig» på camping i Eikesdalen. Her øver de litt på Love smile/Kjærlighetssmil:    IMG_2316
Det var lørdag 21. august 2021 og Country Treff. Høye fjell kikket ned på oss og fulgte undrende med. Vi, Blå Sko, d.v.s. Per, Tommy, Magne, Jan Karsten og jeg, med Bjørn V som gjesteartist, spilte fra kl. 22-2330.

Blå Sko – Per, Tommy, Jan Karsten, Magne og Liv Karin – spiller på Country treff i Eikesdalen lørdag 21. august 2021

Vi har nettopp kommet hjem fra fine dager med mye musikk og to spillejobber i Sarpsborg under Robert Normann-festivalen. Nå blir det forberedelser til helga, for førstkommende lørdag, den 21. august, spiller Per og jeg i Eikesdalen sammen med Tommy (Hattrem), Magne (Asphol) og Jan Karsten (Einang). Vi spiller fra kl. 2230-2400 på scena ved Vertshuset. Og selveste Bjørn (Vikhagen) blir gjesteartist.

Blue Shoes, d.v.s. Per, Harald, Rolf og jeg, spiller i gågata i Sarpsborg torsdag 12. og fredag 13. august 2021

Torsdag 12. og fredag 13. august, spiller Per og jeg sammen med Rolf (Werner) og Harald (Juliussen) i gågata i Sarpsborg fra kl. 16-18. Harald spilte vi sammen med i fjor da vi var der. I år blir også Rolf med oss. Så fint å få med to slike musikere. Robert Normann-festivalen åpner onsdag 11. august. Når vi spiller i Sarpsborg har Bjarne døpt oss Blue Shoes, så da heter vi det der.

Per har planer om å spille en låt som Robert Normann spilte. Han begynte derfor å øve på Kjærlighetssmil da vi var på hyttetur på Blefjell i juli sammen med de tre døtrene våre og Jan, José, Isak og Victor (Victor er Nina sin hund – en Kleinspitz). Annika og Jan hadde invitert.

Robert Normann-festival. Torsdag 12. august 2021 fra kl. 1600-1800 i Sarpsborg ved Kaffeforretningen Sarpen under Robert Normann festivalen i Sarpsborg. Da heter vi Blue Shoes og har denne sammensetninga: Rolf Werner, trommer – Harald Juliussen, kontrabass – Per, gitarer/kor – Liv Karin, vokal/gitar.

Robert Normann-festival. Fredag 13. august 2021 fra kl. 1600-1800 i Sarpsborg ved Kaffeforretningen Sarpen under Robert Normann festivalen i Sarpsborg. Da heter vi Blue Shoes og har denne sammensetninga: Rolf Werner, trommer – Harald Juliussen, kontrabass – Per, gitarer/kor – Liv Karin, vokal/gitar.