Spilleplan

Lørdag 2. november 2019:
Vi spiller på privat bursdagsfest på Skåla.

Lørdag 30. november 2019:
Vi spiller på julebord på Hjorten i Batnfjorden. Julebord på Hjorten, det er det mange år siden vi har spilt på. Men vi har troa på at det blir en bra kveld. Per og jeg skal gjøre vårt beste for at det skal bli en trivelig og fin kveld for de som kommer. Håper på fullt hus, ja, det gjør vi.

Fredag 13. desember 2019:
Da synger jeg, Liv Karin, på Eldres Kultursenter i Vektergata i Molde fra ca. kl. 1100. Da blir det julesanger.

Lørdag 28 desember 2019:
Vi spiller i Fiksdal på «Bygdefesten/Gamlekarsfesten» som det står i info’en fra dem. Per og jeg har stor tro på at dette blir en artig kveld.
Bygdefesten/Gamlekarsfesten
Da blir det årets høydepunkt for Fiksdalinger og Rekdalinger, og ikke minst alle utflytta av samme slag 🙂 Tradisjonsfest, med stadige små nyvinninger 🙂 Musikken blir ved Blå Sko, som ved flere ganger før. Garantert god stemning. Og i år kommer lørdagen i romjula perfekt på 28. desember. Gleder oss til å se dere alle. Meny og pris kommer senere. Blir garantert bra 🙂 Påmeldingsliste legges ut på Bygdabua i begynnelsen av desember.

Søndag 29. desember 2019 kl. 20:00
Vi er tilbake og spiller på Brygga Live i Molde fra kl. 20-23. Cc 100.
Velkommen!

Sunnmørsposten skrev fint om oss da vi ble nr. 2 i NM i country under countryfestivalen på Skjåk i juli 1992. Da kalte vi oss 18Wheeler.
Kardamili mai 2019. Her hadde vi vårt «hjem» da vi var der.
Blå Sko spiller på Countrytreff i Eikesdalen.