En hilsen og takk til dere som kom for å høre på oss lørdag 29. juni 2024 på Brygga i Molde

Tusen takk alle dere som kom på Brygga i Molde da vi spilte der i går kveld. For meg ble det en veldig fin kveld, så stor takk til dere som kom for å høre på oss. Det varmet. Føler meg priviligert som får synge og spille sammen med Sigmund, Per, Jonny og Jan Karsten. Og Henry var flink lydmann. Vi kommer tilbake på Brygga for et par timers spilling i jazzuka, onsdag 17. juli, fra kl. 16-18.

Her er noen titler fra settlista i går kveld:
Godt å sjå deg  – Just an illusion – Bli med på kafé – Save the last dance for me – Don’t stop – Late September – Du står ved mi side – Johnny B Goode – Lying eyes – Got you on my mind – Sail along Silvery Moon – Shake rattle and roll -Tulsa time – A whiter shade of pale – Ka frihet e – Still got the blues – The Race is On – Gjennom skoddedis – Sunny afternoon – Hello Tennessee – Apache – Sha la la la li – Hillbilly Rock – Time is tight – Crossroads  – Texas when I die – Rock’n roll is king – Blå sko

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.