Tusen takk Tomrefjord for at Per og jeg fikk komme og underholde dere på Idahall

Onsdag 5. juni 2024, tok Per og jeg ferja over til Furneset, tok til høyre i rundkjøringa og fortsatte til Idahall i Tomrefjorden for å ha underholdning med dikt og skriverier, sang og fingerpicking gitarspill for 96 voksne med mye livserfaring og en Knut som ledet det hele.

Jeg hadde troa, og for en gangs skyld trodde jeg rett. Det ble skikkelig trivelig for oss to på scena. Vi satte stor pris på å få ta turen over fjorden. Idahall var fint pyntet, store runde bord med kvite duker. Da vi etter endt konsert fikk stående applaus kunne ikke kvelden ha vært bedre. God mat fikk vi etterpå og mange hyggelige mennesker tok kontakt. Vi hadde «Ei kåpe full av fargar» på settlista, og det gjorde inntrykk på meg da en kar kom bort etterpå. Han hadde felt noen tårer da jeg sang …… Gløymt var buksebein med hål i og sko som tok inn vann …… for han kom til å huske på at som liten gutt var de fattige, og han måtte vente veldig lenge med å få nye sko fordi de hadde ikke penger til slikt.  Jeg glemmer ikke så lett slike møter.

Da vi tok ferja tilbake og kjørte hjem, kan jeg kanskje skrive, slik som så mange av oss skrev i våre tidlige stiler på skolen: Vi var enige om at det hadde vært en fin, fin dag. En dag som også ga ro i sjela kan jeg vel føye til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.