En kveld med Blå Sko på Brygga i Molde lørdag 29. juni 2024 fra kl. 20-23

4 glade menn og 1 glad kvinne, Blå Sko, entrer scena på Brygga i Molde fra kl. 20:00 lørdag 29. juni. Liv Karin Lange, vokal/gitar – Per Hammervoll, gitarer/kor – Sigmund Simonsen, perkusjon/kor – Jonny Asphol, bass/kor – Jan Karsten Einang, orgel/piano/kor – Egne dikt og skriverier blir det nok ikke så mye av da, men kanskje, kanskje, noen få. Det skal uansett bli en hjertelig kveld og du er hjertelig velkommen. Billett selger vi i døra for kr. 150.

Så nå får du sjansen til å høre og treffe oss igjen, evt. høre oss for aller første gang. Blir ikke som kirkekonsertene våre, repertoaret blir noe annerledes, men konsert på pub gleder vi oss også til. Vi har øvd på Miniplassen i Elvegata, det er vårt faste øvingssted.

PS. Jeg har leid Røbekk kirke for å ha julekonsert, En kveld med Blå Sko, tirsdag 26. november 2024 fra kl. 1800. Har aldri vært med på julekonsert, så dette blir aller første gang. Ser at sommeren er tida for å planlegge slikt. Så mye å finne på selv om jeg for tida står i det norske helsevesen sin helsekø. De sier at der må jeg stå lenge. Bra det finnes noe som heter smertestillende. Ei hofte kan være til utrolig mye bry. Har allerede mistet trua på «han nye» som sa at nå skulle ventelistene ned.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.