Mandag 3. juni 2024 kl. 1900 blir det konsert «En kveld med Blå Sko» i Øre kyrkje i Skeidsdalen

DU KAN KJØPE BILLETT TIL KONSERTEN VÅR PÅ HOOPLA.NO HER

Vi har booket Øre kyrkje i Skeidsdalen for ny konsert, «En kveld med Blå Sko».
Gleder oss til for første gang å ha konsert i Øre kyrkje. Vi selger billetter på hoopla.no, kr. 250 + kr. 25 i gebyr. Kommer også til å selge billetter på Vipps og kontant i døra. Håper mange vil ta turen og være sammen med oss denne sommerkvelden i begynnelsen av juni 2024.

Arrangør: Midt-Norsk Musikkproduksjon Liv Karin Lange – Mobil 924 56 755 – Har du spørsmål, er det bare å sende meg en melding eller sende e-post til liv.karin.lange@mnmp.no.

Hurra 🙂 Nå kan du kjøpe billetter til konserten vår mandag 3. juni 2024
kl. 1900 på hoopla.no

Litt mer info:

“En kveld med Blå Sko” i Øre kyrkje mandag 3. juni 2024 kl. 1900
Sammen driver de bandet/duoen Blå Sko. Liv Karin Lange vokste opp på Gussiåsen, og har lang erfaring som sanger, country/visesanger og låtskriver. Per Hammervoll er moldemann med årelang erfaring som gitarist i band og i duo og som komponist. Sammen med Lorn Wolf har han også hatt suksess på Roberts i Nashville TN. Nå har de to slått seg sammen med Sigmund Simonsen, perkusjon/kor – Jonny Asphol, bass/kor – Jan Karsten Einang, keyboards/kor og tar bl.a. låtene og ordene sine inn i kirkerommet. Etter en vellykket konsert i Røbekk kirke i Molde 4. april, tar de konsertkonseptet med seg og lager konsert i Øre kyrkje.

De har gitt ut CD’ene “Litt av din kjærleik”, “Hello Tennessee” og “Hilsen fra Molde” i tillegg til egne julesanger digitalt. Siste digitalutgivelse, i februar 2023, var låta “Singelliv” med tekst/melodi av Liv Karin. For tida holder de på å avslutte ei nyinnspilling av låta “Godt å sjå deg”.

I 2014 var Liv Karin sin låt “Før eg går” en av de 42 låtene som deltok på NRK’s The Hit.

I 2018 og 2019 spilte de på festival i Kardamili i Hellas. I 2020 og 2021 spilte de på Robert Normann festivalen i Sarpsborg. På Countrytreffet i Eikesdalen har de spilt flere ganger, siste gang i 2021. På Trandal countryfestival spilte de i august 2023, da som duo. Som band spilte de på Vestnes country i september 2023. Med bandet 18Wheeler ble de nr. 2 i NM i country på Skjåk i 1992.

I februar 2021 ga Liv Karin ut diktboka “Skriverier” med egne dikt. Per og Liv Karin startet opp Silver Fox Music Club i november 2004. Klubben drev de fram til de la den ned sommeren 2022, etter nesten 18 år. I februar 2022 arrangerte de kirkekonsert i Røbekk kirke i Molde. Den 15.06.2023 fikk Per og Liv Karin Molde kommune sin kulturpris. Mer info på www.blasko.no. Der finner du også link til Liv Karin og Blå Sko på Facebook.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.