Å henge opp plakater er mer enn bare det å henge opp plakater. Det var fredag 10. mai 2024

Å henge opp plakater gir mer enn bare det å være fornøyd med å ha gjort det. Det var fredag 10. mai, været var perfekt, sol og nesten sommer. Vi kjørte til Eide, via Strand og Storlandet til Batnfjorden. Var inne på sjukehjemmet også, og der traff vi kjentfolk som tilbydde seg å ta med to plakater til Torvikbukt og henge opp der. Topp. Øre kyrkje er ca. 5 km fra sentrum i Batnfjorden, men vi greidde å kjøre forbi ! For vi møtte en bil på ei bru, som jeg syntes var litt smal. Det resulterte i at vi ikke såg skiltet ned til kirka, så vi kjørte elegant videre til Flemma og Angvika. Tilbake kjørte vi da til Heggem og tok av ned til Torvikbukt. Da fant vi Øre kyrkje. Der var det ren idyll, og vi såg Tjelden på veg opp fra kirka, en fugl jeg ikke har sett på mange år. På hjemturen stoppet vi på Hjelset service senter. Der fikk vi også lov å henge opp plakat. Det ble en fin dag, og Chrysleren tok oss trygt gjennom vakker norsk natur. Det er så mange fine steder 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.