Da hadde Per og jeg konsert på Glomstua dagsenter tirsdag 7. mai 2024

Da var Per og jeg på Glomstua for en times konsert tirsdag 7. mai 2024. Veldig hyggelig, veldig fint og veldig mange folk. Tusen takk alle dere som var der, tusen takk for at jeg fikk ta bilde av dere og tusen takk for hyggelige møter etter at vi hadde spilt 🥰

Per skulle egentlig spille Guitarboogie, så mange som ønsker å høre den, men så var klokka blitt så mange at vi vel måtte avslutte syntes vi, så det beklager vi. Men her tas du med tilbake til 1999. Vi er i Nashville på Broadway, på Roberts, der Per har fått jobb som gitarist. Det gikk så bra, så de «klatret i gradene» ved å få tilbud om å spille enda senere på dag, men vi måtte dra videre til Los Angeles, så slik endte det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.