Torsdag 4. april 2024 – Per, Sigmund, Jonny, Jan Karsten og jeg hadde konsert i Røbekk kirke

Torsdag 4. april 2024 – En kveld med Blå Sko – Per, Sigmund, Jan Karsten, Jonny og jeg pluss Mats Asphol på lyd – i Røbekk kirke. Og så ble det så fint. Så mange fine folk som kom 💐 Dere skal vite at det varmet ❤️ Gunvor og Bengt stod i døra og tok billetter. Brannvaktene hjalp også til. Ingrid Marie var super kirketjener og Bengt sa etter konserten at han hadde fått sinnsro. Kirkerommet var ganske så ideelt for en konsert som dette. Så til alle dere som satte av tid til oss torsdag 4. april: TUSEN TAKK 🥰

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.