En kveld med Blå Sko – Konsert i Røbekk kirke torsdag 4. april 2024

EN KVELD MED BLÅ SKO
4 glade menn og 1 glad kvinne, Blå Sko, inviterer til konsert i Røbekk kirke kl. 1900 torsdag 4. april. Per, gitarer/kor – Sigmund, perkusjon/kor – Jonny, bass/kor – Jan Karsten, orgel/piano/kor – Liv Karin, vokal/gitar. Etter mange musikkår på mange slags scener, blir dette likevel aller første gang bandet Blå Sko går inn i kirkerommet og skal ha konsert. Egne dikt/historier skal binde egne låter, coverlåter og allsang sammen. Det skal bli en hjertelig kveld og du er hjertelig velkommen. Billett kan kjøpes på hoopla.no/En kveld med Blaa Sko – https://solglott-konsert.hoopla.no/event/en-kveld-med-blaa-sko/ for kr. 275 (inkl. gebyr).

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.