2. juledag, 26. desember 2023, spilte og sang Per og jeg på Valsøytunet på Nordmøre

Vi kom tidlig på ettermiddagen. Bilturen fra Molde til Valsøya gikk problemfritt. Og så var vi tilbake hos Magny. Mange år siden sist, hvor mange vet jeg faktisk ikke. Kan jo finne det ut, men ikke så viktig, så det venter jeg med. Hadde blitt veldig fint der. Mange kroner investert, men så bra resultat.

Vi spilte fra kl. 2200-0135 sånn ca. og hadde en fin kveld og natt. En spesiell takk til paret fra Vinjeøra som kom for å høre på oss. Ja, de kom for å høre på oss. Hadde sjekket oss opp bl.a. på YouTube. Kanskje Spotify eller Apple Music også. De var der helt til vi var ferdig ca. kl. 0135. Veldig hyggelig var det. Også han med skjegg, som hadde lagt merke til at vi spilte både Willie Nelson og Ray Charles (I can’t stop loving you) var en hyggelig kar. Og så Olaf, med rødt slips, tror det er navnet. Beklager hvis det er feil. Han hadde vært og hørt på oss da vi var der for lenge siden også. Veldig fint å treffe igjen sånne personer.

3. juledag kl. 1300 takket vi for oss og tok fatt på hjemveien. Det snødde, men vi tok det med ro. En bil, en Volvo med 3 ungdommer hadde nettopp kjørt ut av veien og satt skikkelig fast i snøen ved en bakketopp på Osneset. De såg helt uskadde ut, så det var bra, men de måtte i alle fall ha traktor eller noe annet stort for å komme opp på veien igjen. Glatte veien skal en ikke «tulle med».

Har noen bilder som dukker opp etter hvert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.