Onsdag 20. desember 2023 spiller og synger Per og jeg på Nobel seniorsenter

I morgen, onsdag 20. desember, finner du Per og meg på Nobel seniorsenter i Amtmann Krohgs gate i Molde fra kl. 1200. Da er det vi som skal stå for underholdninga. Det blir julesanger, men ikke bare julesanger. Kan bli litt av hvert. VELKOMMEN er du, enten du kommer alene eller sammen med noen. Vi skal gjøre vårt beste for at du skal trives.
2. juledag finner du Per og meg på Valsøya i Valsøyfjorden på pubspillejobb, mens vi dukker opp på Brygga sammen med Sigmund, Jonny og Jan Karsten lørdag 30. desember. Det blir stor «ståhei». Da spiller vi fra kl. 2000. I går kveld hadde vi fin, fin øving i garasjen. Veldig bra !!! Så artig å få lov å spille sammen med disse karene.
«Før eg Går» på Spotify (ble utgitt på kassett i 1992, men er med på CD’en «Hello Tennessee»:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.