Da sang og spilte Per og jeg på «Det viser seg» på SYD i kveld, torsdag 28. september.

Tusen takk alle dere som var der og gjorde en helt vanlig torsdagskveld om til en veldig fin kveld. Ekstra kjekt å få “dele scene” med Shona og Radmila. Så fint. Og takk til Bjørn Kåre som ordnet med lyd til oss, og til Helene som sa vi fikk komme. Kirsten ville gjerne ha hørt «Litt av din kjærleik», men det sa hun først da vi var ferdig å spille. Hun får den i stedet her, evt. på streamingtjenestene i tillegg til på Brygga i Molde lørdag 7. oktober litt etter kl. 2100 hvis hun kommer. For da spiller vi der og da er vi 5 «musikanter», Per. Jonny, Sigmund, Jan Karsten og jeg, Liv Karin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.