Fredag 8. og lørdag 9. september 2023 hadde jeg to fine spillejobber på Vestnes country. Sammen med Per, Sigmund, Jan Karsten og Jonny

Fredag og lørdag hadde jeg to fine spillejobber på Vestnes country. Sammen med Per, Sigmund, Jan Karsten og Jonny hadde jeg konsert, med våre egne låter, fra 1930-2030 på fredag og fra 20-21 på lørdag. Så tidlig på kveld var det heller ikke så aller verst med folk, så det var topp, men fullt telt, det må det gå mot natt før det kan bli. For det er når det går mot natt at vi vil ut.
Torill Græsdal sendte oss noen bilder hun tok på fredag. Tusen takk Torill 🥰 Så fint å få. Og Paul ville høre “Ei kåpe full av fargar” igjen. Det fikk han. På lørdag. Og Eva kom opp og var med oss på låta Blå sko. Så artig og fint Eva 🥰 Ei fin helg er over, hvis jeg glemmer at vi ikke rakk ferja kl. 0010 og derfor måtte vente til 0140. Så ganske lenge satt jeg og ønsket meg veg og ikke ferje. Bra den ferja går på natta av og til da.
«Crossroads» på Spotify:
Foto: Torill Græsdal
Crossroads på YouTube:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.