Søndag 20. august 2023 kl. 1900-2015 hadde Per og jeg konsert i Rødven stavkirke

Tusen takk til alle dere som kom på konserten vår i Rødven stavkirke i går kveld, søndag 20. august. Utsolgt stavkirkekonsert, det er ikke å «kimse av» for Per og meg. Det ble så fint 🌹 Dere som satt nede på benkene og englene på galleriet ga Per og meg en så fin kveld. Tusen, tusen takk 🥰 Takk også til Oddvar som ordnet med strøm til oss og til Marianne som ringte med klokkene. Klem fra Liv Karin og Per 🎶🎶🎶

Etterpå inviterte Per Arne Skomsø den som ville opp og inn i Skolehagen på mat og kaffe rundt gamle ærverdige bord, med hvite duker og porselenskopper. Kr. 100,- pr. person. Per, Gunvor, Rolf, Rita, Magna, Aud, Eyolf, Per Arne, Sverre, Oddvar og jeg var noen av de som var der. Fole trivelig. Etterpå skulle vi kjøre hjem til Molde, men så kom vi på at vi skulle trakte litt kaffe før vi dro hjem. Vi har jo hus i Rødven. Endte opp med å overnatte der i stedet for å dra hjem. Klokka var blitt mange, så det var det lureste.

Foto: Ottar Rydjord
Foto: Ottar Rydjord
Foto: Ottar Rydjord

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.