Fine dager på Trandal countryfestival, 10. – 13. august 2023, er historie

Da er vi vel hjemme etter å ha vært og spilt på Trandal countryfestival. Vi dro torsdag i forrige uke og kom hjem igjen søndag 13. august. Mye musikk, utrolig natur, så mange trivelige og hyggelige mennesker og artister. Rihanna Estrada kom fra Nashville TN og Steff Nervers  kom fra Sarpsborg. Noen kom fra Kristiansund, noen fra «dalom» og noen fra Sverige. Og så selvfølgelig «guten sjøl», han Sivert. Takk til Sivert og Siv for at Per og jeg fikk komme tilbake i år. En spesiell takk til Randi og Bengt, nå vel tilbake i Stockholm. Daniel, som driver Christian Gaard, fortjener også applaus.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.