Per og jeg spiller på Trandal country 10. – 13. august 2023 under navnet Blue Shoes

Gleder oss til å få lov å komme tilbake. Mye musikk, spektakulær natur, hyggelige folk, flinke line dansere og god mat er noe av det vi kan glede oss til. Vi har øvd, og skal bl.a. spille egne låter vi ikke tidligere har framført. Jeg fikk den fikse idéen i vår at jeg ville prøve å oversette Dolly Parton sin låt, Coat of many Colors til norsk. Og den skal vi spille for aller første gang. Og Christian Gaard, med trivelig vertskap, er vel verd et besøk. Og når det kan kombineres med festival, er det topp.

https://www.trandalcountry.com/

Fotograf: Liv Karin Lange
Fotograf: Liv Karin Lange
Fotograf: Liv Karin Lange
Fotograf: Liv Karin Lange
Fotograf: Liv Karin Lange

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.