Søndag 26. februar 2023 filmet jeg tussefløytekonsert i Røbekk kirke

Søndag 26. februar hadde jeg fått i oppdrag å filme tussefløytekonsert i Røbekk kirke. Det syntes jeg var skikkelig trivelig, så sa ikke nei til en slik jobb. Bildene under er fra lydsjekk før konserten. Nå er videoen overlevert til tussefløytespiller og arrangør Bengt Andresen, og Per og jeg har fått blitt nærmere kjent med en fole musikkinteressert og trivelig tussespillende kar. Med på konserten var også Kjetil Gjelstenli, kontrabass og André Gussiås, keyboards/sang.

Bengt og Kjetil

 

André, Bengt og Kjetil

 

Tussefløyter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.