Det skulle være fint vær i Oslo om kvelden 15. august 2022

Mandag 15. august 2022 kl. 1800 spiller vi en 45 minutters «Bakgårdskonsert» i Jess Carlsensgt. i Oslo:
Av og til skjer det som ikke skulle skje. Det skulle nemlig være fint vær. Det har alltid vært fint vær. Og av og til ulidelig varmt. Hvorfor i alle dager måtte denne dagen bli annerledes? Det er jo så mange dager å velge i? Var det skjebnen? Vi hadde koplet opp anlegg. Fikk god hjelp og hadde parkert i garasjen i Jess Carlsensgt. Per hadde kjøpt ny gitarboks. Hadde satt opp repertoar for en 45 minutters konsert. Vår aller første bakgårdskonsert noensinne. Agnes og Martin var klar for konsert. Hadde tatt med seg hver sin stol.

Første låt var Suzanne av Leonard Cohen. Ut i låta kom det første tordenskrallet. Blir det regn? Ronny nikket. Snart var skybruddet over oss, enda Yr hadde lovet oss opphold fram til klokka 2000. Vi hadde virkelig trengt at de var til å stole på, men nei. Veldig synd.

Ronny, Martin og en som hadde bodd i ei av blokkene siden 2016, var fra indre Sogn, snakket bred sognedialekt, men såg ut som om han kom fra – Sør-Amerika? – hjalp også til. Han var faktisk en veldig trivelig kar. Håper vi treffer ham igjen. Han hadde sjekket oss opp, viste at han hadde lagret YouTube videoer med Blå Sko på mobilen sin. Med god hjelp fikk vi på rekordtid alt inn under tak. Konserten hadde vart i ca. 4 minutter. Kommer vi i Guinness rekordbok? Kan vi søke? Vår aller korteste konsert noensinne var historie nesten før den hadde begynt. Det var også veldig synd.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.