Takk til dere som kom og hørte på oss da vi spilte på Brygga i Molde i uke 29

Tusen takk dere som kom og hørte på oss da vi spilte på Brygga de tre ettermiddagene i forrige uke 🌹 Det var så fint å se og treffe dere 🌹 Vi var 5 på scena, lenge siden sist vi har vært så mange, og vi spilte mange egne låter, flere enn vi noen gang har gjort. «Godt å sjå deg», som Tylden ville ha til Gluntan for mange år siden, men som han takket nei til da jeg ikke ville skrive fra meg rettighetene, «Før eg går», som var mellom de 42 låtene som ble plukket ut blant over 3000 innsendte bidrag til NRK’s The Hit i 2014. Og vi spilte «Ka frihet e», «Gjer ikkje opp», «Blå sko», «Crossroads», «Eddie», «Gal etter deg», skrevet av bror Leif Arne, «Litt av din kjærleik», «Hello Tennessee», «Singelliv» (ikke utgitt). Vi rakk faktisk ikke alle vi hadde planlagt. Nå framover, håper jeg, sammen med Per, å få begynt innspillinga av «Singelliv» og ny julesang (Gledelig jul/Tankehesten). Opprinnelig et dikt av min mamma, skrevet av henne i 1942. Jeg har laget melodi og endret litt på teksten. Vi har gjort litt på den allerede, bl.a. har to av døtrene våre lagt på stemmesang. Men mye mer skal gjøres på den. Det håper jeg blir artig. En enkel bakgårdskonsert i Jess Carlsensgt. i Oslo har jeg lovet at Per og jeg skal gjennomføre i midten av august. Ha det fint dere der ute 🥰 Kanskje, kanskje vi sees en gang 🎤🎸 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.