Liv Karin Lange Band var med på sommerkonsert på Røbekk søndag 12. juni 2022 – I Kirkesenteret og i kirka

Anette skrev så fint på Facebook om Sommerkonserten på Røbekk søndag, 2. juni. Fine «greier». Og det ble en kjempefin dag, en dag å minnes faktisk. Jan Espen hadde laget scene i Kirkesenteret og ga oss god lyd. Per, Tommy, Geir Egil og jeg, Liv Karin Lange Band, spilte og sang først. Etterpå var det Gunnar Bech Band før William Stavik Trio avsluttet. I kirka hadde Romsdal Spelemannslag konsert etterpå, og jeg var med og sang en salme, Atterklang, komponert av Guttorm Ulvund. Så fint å bli spurt om jeg ville gjøre det. Etterpå ble det tid til litt kake og en hamburger før vi tok på hjemveien. Da tror jeg klokka nærmet seg 1600-1630. Det var «fole kjekt» alt sammen. Skulle ha vært på Romsdalsmuséet også denne dagen og lest et av diktene mine sammen med lærer Endre og de andre damene på Skapende skriving for seniorer, men det kunne jeg jo ikke. Men Endre var snill og lese mitt dikt, diktet Hender. I regi av Kulturskolen gis det i nær framtid ut en antologi med dikt/historier vi har jobbet med på Kulturskolen denne våren. Det blir skikkelig artig. Kanskje ordner vi til en opplesningskveld med litt musikk innimellom når det måtte passe på et utested i Molde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.