Vi hadde underholdning på den internasjonale eldredagen fredag 1. oktober 2021 og på medlemsmøtet til Molde Pensjonistforening mandag 4. oktober 2021

To underholdningsjobber i oktober 2021 som var skikkelig trivelige. På den internasjonale eldredagen hadde vi underholdning og Leo Oterhals hadde kåseri. Det ble en fin formiddag for Per og meg. Siden jeg har gitt ut diktbok, så leste jeg litt fra den. Noen kjøpere dukket etterpå også opp.

Vi fikk sette anlegg og instrumenter bak scena siden vi skulle tilbake og ha underholdning for Molde Pensjonistforening allerede mandagen, den 4. oktober.

Mandag ettermiddag var vi derfor tilbake for nok en hyggelig jobb, å ha underholdning på medlemsmøtet til Molde Pensjonistforening. Leste et dikt der også. Å kunne lese litt fra diktboka mi når Per og jeg har slike spillejobber, det er skikkelig artig. Og Per synes det er helt greitt at jeg gjør det. Topp.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.