Per og jeg hadde underholdning for Molde Telepensjonistforening mandag 30. august 2021

Da hadde Per og jeg sånn ca. 30 minutters underholdning for medlemmene i Molde Telepensjonistforening. De hadde sitt første medlemsmøte etter at Covid-19 pandemien startet. 25 personer møtte opp på Kafé Mali på Krona på Romsdalsmuséet. En fin ettermiddag ble det, der vi spilte både Suzanne, Coat Of Many Colors, Blå Sko, E Slåttatæja, Har Du Fyr og Hilsen Fra Molde + et par, tre gitarlåter, Guitarboogie, Windy And Warm og Wheels.

Edna knipset oss i et litt alvorlig øyeblikk. Vi var ikke like alvorlige hele tiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.