Blå Sko spilte på Countrytreffet i Eikesdalen fra kl. 2200-2330 lørdag 21. august 2021. Ble sååå fin kveld !

Lørdag 21. august 2021, fra kl. 2200-2330, Countrytreff i Eikesdalen.
Det ble en fin, fin spillejobb denne lørdagskvelden fra kl. 2200-2330. Blå Sko hadde denne sammensetninga: Magne Asphol, trommer – Tommy Hattrem, bass – Jan Karsten Einang, orgel/piano – Per, gitarer/kor – jeg, Liv Karin, vokal/gitar. Og Bjørn Vikhagen var med som gjesteartist. Bjørn og jeg sang 3 duetter, gamle klassikere, og Bjørn sang to alene sammen med bandet. Det ble en skikkelig trivelig kveld for meg.

Det ble ingen spilling på campingen. Været var for surt, vått og kaldt. Vi hadde avtalt med Ivar Magne at  Per, Bjørn, Magne, Tommy og jeg, skulle, hvis det var sol og fint vær, spille på Campingen på dagen på lørdag før det ble musikk på scena ved Vertshuset. Men, som skrevet ovenfor, været måtte være bra. Vi spilte for 50 på Campingen i fjor, og det var «fole artig». Men da var det jo pandemi og nedstenging og ikke noe Countrytreff.

Per og Tommy har det «artig» på camping i Eikesdalen. Her øver de litt på Love smile/Kjærlighetssmil:    IMG_2316
Det var lørdag 21. august 2021 og Country Treff. Høye fjell kikket ned på oss og fulgte undrende med. Vi, Blå Sko, d.v.s. Per, Tommy, Magne, Jan Karsten og jeg, med Bjørn V som gjesteartist, spilte fra kl. 22-2330.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.