Blue Shoes, d.v.s. Per, Harald, Rolf og jeg, spiller i gågata i Sarpsborg torsdag 12. og fredag 13. august 2021

Torsdag 12. og fredag 13. august, spiller Per og jeg sammen med Rolf (Werner) og Harald (Juliussen) i gågata i Sarpsborg fra kl. 16-18. Harald spilte vi sammen med i fjor da vi var der. I år blir også Rolf med oss. Så fint å få med to slike musikere. Robert Normann-festivalen åpner onsdag 11. august. Når vi spiller i Sarpsborg har Bjarne døpt oss Blue Shoes, så da heter vi det der.

Per har planer om å spille en låt som Robert Normann spilte. Han begynte derfor å øve på Kjærlighetssmil da vi var på hyttetur på Blefjell i juli sammen med de tre døtrene våre og Jan, José, Isak og Victor (Victor er Nina sin hund – en Kleinspitz). Annika og Jan hadde invitert.

Robert Normann-festival. Torsdag 12. august 2021 fra kl. 1600-1800 i Sarpsborg ved Kaffeforretningen Sarpen under Robert Normann festivalen i Sarpsborg. Da heter vi Blue Shoes og har denne sammensetninga: Rolf Werner, trommer – Harald Juliussen, kontrabass – Per, gitarer/kor – Liv Karin, vokal/gitar.

Robert Normann-festival. Fredag 13. august 2021 fra kl. 1600-1800 i Sarpsborg ved Kaffeforretningen Sarpen under Robert Normann festivalen i Sarpsborg. Da heter vi Blue Shoes og har denne sammensetninga: Rolf Werner, trommer – Harald Juliussen, kontrabass – Per, gitarer/kor – Liv Karin, vokal/gitar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.