Elever fra KVAM BARNESKOLE i Molde synger “Hilsen fra Molde”

Elever fra KVAM BARNESKOLE i Molde synger “Hilsen fra Molde”. Jeg holdt på å systematisere musikk, foto og videoene mine da jeg fant opptaket. Fikk det for mange år siden av lærer Tor Hole etter at jeg hadde vært ute på skolen for å synge “Hilsen fra Molde”. 

Og så var det så artig at de sang den inn, og at jeg fikk en kopi. Tenk at jeg hadde glemt det. Men her kan du høre dem synge. Fint å høre noen andre enn meg selv synge denne sangen som Per og jeg laget i 1992. Stor takk til dere elever fra Kvam skole som synger her, og til lærer på Kvam som inviterte meg og sendte meg opptaket. 

Hilsen Liv Karin, som ga ut “Hilsen fra Molde” på single-CD i 2003, og på DVD i 2006. Per produserte, jeg sang, og mange flinke musikere bidro på utgivelsen. Det var Knut Ivar Bøe, Kristoffer Bjerke Gjærde, Bjørn Ove Hagset, Per, Jens Arne Molvær, Thomas Nygaard, Geir Svinnset og Lindsay Winfield-Chislett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.