Hadde urpremiere på splitter ny julesang onsdag 16. desember 2020

Onsdag hadde jeg urpremiere på min splitter nye julesang. Det vil si at det var aller første gang jeg sang den for et publikum. Det gjorde jeg på Eldres Kultursenter her i Molde, da jeg var der og sang julesanger. Så onsdag ble en fin, fin dag  🙂 Kommer nok til å få tittelen Gledelig jul. Den blir 3 min. og 47 sekund (omtrent). Teksten ble skrevet av min mamma julen 1945 og av meg i desember 2020. Jeg har laget melodien. Endte opp med at jeg synger den på dialekt. Men den vil også være fin på nynorsk. I tillegg til å få lov til å treffe mange hyggelige personer på onsdag – vi holdt avstand – så vant jeg 8 glass og et par sokker da det var loddtrekning.

Gledelig jul

Tekst: Aslaug Oddveig Lange, 1945, og Liv Karin Lange, 2020
Melodi: Liv Karin Lange

Tankehesten drar mot sør
i stig av hjemme ved stuedør
og gjennom døra, som står på klem
i høre ei stemme i kjenne igjen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.