Øvingslokale + byens aller minste kulturscene – 1

Vi er nå i gang med å få vårt eget øvingslokale, vår egen bitte lille kulturscene. Snekkerne kom i dag, så for meg, og for Per, blir det spennende dager/uker. Mange penger vi må låne for å få det til. Men nå er vi altså i gang.
 
Vår plan er at rommet også skal innredes slik at det skal kunne brukes til streaming konserter, altså en bitte liten kulturscene. Selv et lite rom trenger da kanskje både sceneteppe og lys. Tida vil vise om vi greier å få det til.

Blå Sko på YouTube, Seven Spanish Angels:
Fra spillejobb på Brygga Live i Molde. Her hadde vi med oss Sigmund og Tommy. Fin kveld !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.