Familiemedlemmer som synger litt av låta vår, Blå sko, på Rørsethornet i august 2020

Så fint å ha familie som kan finne på slikt som dette. Her synger noen av dem litt av låta vår, “Blå sko”, på toppen av Rørsethornet i begynnelsen av august 2020. Filmet av Eva, som også er med og synger.

På filmen ser vi Gunvor, André, Ellen Kristine, Marius, Benjamin, Andreas og Theodor. Tusen takk !!!

Blå sko er med på CD’en “Litt av din kjærleik”. Den ble utgitt under mitt navn, Liv Karin Lange. Hvorfor vi gjorde det slik er jeg nå litt usikker på, men vi trodde vel det ble enklest siden jeg startet plateselskapet Midt-Norsk Musikkproduksjon for å kunne gi den ut.

Per laget melodien, jeg teksten på Blå sko.

Teksten til låta Blå sko

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.