Blå Sko + Sigmund Simonsen og Tommy Hattrem på Brygga Live mandag 13., tirsdag 14. og onsdag 15. juli 2020 fra kl. 16-18

I uke 29 spiller vi på Brygga Live i Molde, men ikke ute på «verandaen» som jeg skrev tidligere. Begrensninger p.g.a. COVID-19 gjør at vi skal spille inne. Men det blir like fint. Vi spiller mandag, tirsdag og onsdag fra kl. 16-18. Det er i jazzuka, og datoene er 13., 14. og 15. juli 2020.

Vi skal ha med oss Sigmund Simonsen på trommer og Tommy Hattrem på bass. Det blir bra.

Hvis vi ser bort fra en liten tur på scena på jam’en på Silver Fox forrige torsdag, så er det nå lenge siden, p.g.a. pandemien, at vi har vært ute og spilt. Jobbene forsvant fra én dag til en annen. Vi har holdt på med sang og musikk i mange år, men dette ble en ny og totalt annerledes erfaring. Men vi hadde mye annet å holde på med, så det gikk bra, og så har vi vært heldige som har hatt mange, mange spillejobber tidligere. Nå er det bare å vaske hendene og holde avstand slik at smitten ikke kommer tilbake.

Link til Blå Sko og «Seven Spanish angels» på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=e0yqHMn_v0g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.