Hello Tennessee – litt info om låta

Skrev denne låta, Hello Tennessee, da jeg kom hjem fra Nashville i 1999. Sammen med Per var jeg i USA i 14 dager. Han dro ei uke før meg, og var der i 3 uker. Per hadde med seg sin Taylor gitar, og hadde spillejobber på Roberts på Broadway. Han spilte sammen med Lurn Wolf, ei jente fra Texas m.fl. Han spilte på Legends Corner og Tootsie’s Orchid Lounge. På Broadway ligger de på rekke og rad disse utestedene. Så artig å ha fått vært der synes jeg. Sammen framførte vi to egne låter på Bluebird Café. Per hadde booket oss inn før jeg kom. Det var spesielt.

Per gjorde stor lykke på Roberts sammen med Lurn og en kontrabassist som jeg ikke husker navnet på. Beklager det. De skulle få fortsette uka etter, da spille litt senere på kveld. De steg i gradene. Det var opptur. Men vi skulle til Los Angeles og flyet ventet ikke, så vi måtte dra.

Det var etter denne turen Per fikk idéen om å starte en musikk klubb i Molde. Han døpte den Silver Fox Music Club og vi startet opp i november 2004. Den lever i beste velgående enda og er fullbooket ut året. Info på https://www.silverfox.no

Skrev også ei låt som heter Late September den gangen. Begge finnes på CD’en «Hello Tennessee». Vi har fortsatt et lager av CD’er.

Jeg laget videoen etter at jeg kom tilbake fra Nashville TN og Los Angeles i 1999. Du finner den også på YouTube. «Long time ago» nå.

Har også en norsk versjon av Hello Tennessee. Den er ikke spilt inn, men hadde vært artig å gjøre det også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.