Lørdag 29. februar 2020 spilte vi opp til dans på Breidablikk i Rødven.

Vi skal spille opp til dans på Breidablikk i Rødven. Det er 29. februar 2020. Det ble en fin, fin kveld og natt.
Vi skal spille opp til dans på Breidablikk i Rødven. Det er 29. februar 2020. Det ble en fin, fin kveld og natt.

Vi lurte vel litt på hvordan det skulle gå, da vi svingte opp foran Breidablikk i Rødven denne lørdags ettermiddagen. Ville det komme noen publikumere? Men det ble en bra kveld og natt. Først var det årsmøte, så spilte vi opp til dans. Ikke ofte vi får spille og synge for ungdommer, men det fikk vi til gangs. Ca. 150 dukket opp. De kom fra Isfjorden, Åndalsnes, Måndalen …. you name it. Noen kjentfolk fra Rødven var der også. Det var kjekt. Fikk ikke snakket  så mye med dem, men det håper vi å få rettet på når tidene blir mer normale.

Nedenfor finner du linker til «Gjennom skoddedis» på Tidal og Spotify fra CD’en «Litt av din kjærleik» – utgitt i 1995. Innspilt i Lydkjelleren i Ålesund og i Nidaros studio i Trondheim. Mange dyktige musikere var med på innspillingene. Gjennom skoddedis er låt nr. 1. Min tekst og Per sin melodi.

Gjennom skoddedis fra CD’en “Litt av din kjærleik” på Tidal:
https://tidal.com/browse/track/103828674

Gjennom skoddedis fra CD’en “Litt av din kjærleik” på Spotify:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.