Hei på dere. Kom på at jeg skal dele litt info jeg også.

Sammen med Vidar lydmann i Kardamilli i mai 2019. Blue Shoes har hatt konsert i hovedgata og Vidar var fin, fin lydmann.
Sammen med Vidar lydmann i Kardamilli i mai 2019. Blue Shoes har hatt konsert i hovedgata og Vidar var fin, fin lydmann.

Låt nr. 11 på CD’en «Litt av din kjærleik» er Du står ved mi side. https://tidal.com/browse/track/103828684

Hei på dere. Kom på at jeg skal dele litt info jeg også. Siden jeg holder meg hjemme, og bare er ute og handler mat, har jeg tid til å finne på litt av hvert. Vanligvis er jeg førtidspensjonist, så egentlig skulle jeg vel ikke ha det så travelt, rart det der. Nå er spillejobbene avlyst og borte, Silver Fox venter på bedre vær og mitt sosiale liv forsvant over natta. Slik som timene hos fysioterapeuten. Men jeg er den heldige eier av en telefon. Jeg har flyttet kontoret mitt ned i 1. etg. og har vært travel med å lage video med bilder og musikk til vårt barnebarn som fylte 1 år her om dagen. Nå holder jeg på å sette sammen filmsnutter av hans første år. Mamma’n hans har sendt mange, så det blir ikke den korteste videoen, men en helaftens film blir det nå ikke. Ellers funderer jeg litt på å lage hjemmekonsert jeg også, men må få Per med det. Vi får se hvordan det går.  Han har fått nytt kontor på loftet, og holder også på å sette opp igjen studio Mexico i tillegg til å ha hjemmekontor.

Vennlig hilsen Liv Karin

Her er link til teksten til Du står ved mi side:
https://www.blasko.no/du-star-ved-mi-side/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.