Tirsdag 4. februar 2020 underholdt vi på Rådhuset i Molde for Molde Pensjonistforening

Utstyret vi brukte da vi spilte på Rådhuset 10.04.2018
Utstyret vi brukte da vi spilte på Rådhuset 10.04.2018

Vi hadde en fin ettermiddag på Rådhuset sammen med medlemmer i Molde Pensjonistforening. Bitten Linge fortalte om sine opplevelser som pasient, svært underholdende. Det var loddsalg, kaffe, snitter og kringle, allsang og Blå Sko.

Jeg hadde noen dager i forveien bestemt meg for å kjøpe et Bose anlegg, men så var det jo det med leveringstid da. Kunne ikke få det til denne jobben. Men vi fikk leie et på 4Sound, og Henry Haugen var så snill og være med oss på Rådhuset og kople det opp.

Så igjen investerer vi i utstyr. Anlegget har nå kommet og jeg har hentet det. Artig for oss ! Skal underholde på Bydelskafé på Glomstua på tirsdag, og vi skal kople opp anlegget for første gang i morgen, mandag, hjemme på stua. Så nå er det bare å dra på turné til sommeren hvis vi får lyst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.