I dag har jeg sendt svar på Messenger på et brev jeg fikk som er datert 29. mars 1988.

 

Og nå har jeg svart, etter mer enn 31 år. Her er svaret:

Hei Arve Sigvaldsen

Tusen takk for at jeg får være venn med deg på Facebook. Og hvorfor ønsket jeg nå det? Jo, det er fordi jeg innimellom, når jeg rydder i gamle papirer, finner et brev fra deg datert 29.3.88. På den tiden spilte mannen min, Per Hammervoll, sammen med Teddy Nelson, og Teddy bodde litt hos oss i Molde. Jeg hadde da laget ei låt (både på norsk og engelsk) som han var interessert i å ha med på neste plate. Men Teddy ble jo dessverre syk og døde, så det ble det ikke noe av. Men jeg syntes jo det var stor stas å få brev fra deg der du ønsket å høre flere av mine låter. Teddy hadde hatt med en kassett fra meg. Jeg svarte imidlertid aldri på brevet ditt, og sendte deg aldri noen låter. Hvorfor jeg ikke gjorde det? Nei, det var vel litt skummelt. Kanskje hadde det blitt slik som da Tylden, for mange år siden, ringte meg og ønsket en av låtene våre til Gluntan. Men da jeg ikke ville skrive under på å gi fra meg rettighetene, så sa han at da ble det ikke noe av. Men jeg blir nå litt glad hver gang jeg finner brevet fra deg. Synger og spiller fortsatt. Mer enn 40 år har jeg vel holdt på nå. Sammen med Per har jeg en duo som heter Blå Sko. Den låta du likte var “Når andre snur seg vekk”. Den ga jeg ny tittel, “Du står ved mi side”, spilte den inn og tok den med som nr. 11 på en CD, “Litt av din kjærleik”, som jeg ga ut på eget plateselskap i 1995. Herved takker jeg for brev mottatt 29. mars 1988 og som var undertegnet: “Med vennlig hilsen Arve Sigvaldsen” og hadde ARCO TRADING A/S som merke oppe i høyre hjørne. Vennlig hilsen Liv Karin Lange

Ble venn med ham på Facebook i oktober 2019 og sendte ovenstående sammen med link til “Du står ved mi side” på Tidal tirsdag 29. oktober 2019. Håper nå han leser svaret mitt en vakker dag.

https://tidal.com/browse/track/103828684

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.