Blå Sko m/band på scena på Silver Fox Music Club torsdag 24. oktober 2019 kl. 2000

Da er det Per og jeg, sammen med Sigmund Simonsen og Tommy Hattrem som står for konserten på Silver Fox denne torsdagskvelden. Rune Sildnes skulle også ha blitt med, men han må dra til Oslo på torsdag, så dessverre kan han ikke være med oss.

Det var Artic Four som skulle spille og som stod på programmet, men de meldte avbud så sent som forrige fredag, og vi fikk ingen til å stille på så kort varsel. Så i stedet for å ta jam hele kvelden, fant vi ut at vi kunne kanskje spille. Så slik blir det. Blå Sko m/band for første gang på Silver Fox scena, klubben som Per startet opp i november 2004. Så da skulle det ta 15 år før vi stod på på programmet på Silver Fox. Nå får vi prøve det også.

Du er herved hjertelig velkommen. Gratis inngang, men bandtips eller VIPPS til de som står på programmet, d.v.s. Blå Sko m/band.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.