Lørdag 15. juni 2019. Da har også vi hatt kirkekonsert. Det ble innmari trivelig. Tusen takk !

Været kunne ikke vært finere, og klokka 1330 var vi klare for å ha konsert i den lille kirka i Eikesdalen. Sola skinte inn gjennom vinduene og lydmann Rune satt ved spakene. Det var lørdag 15. juni 2019. Og første låt vi spilte og sang var Dolly Parton sin Coat of many colors. Blå Sko spilte først, så overtok Bjørn Vikhagen og Invaders.

Jeg vil si tusen takk til hver enkelt av dere som kom på kirkekonserten. Det var «innmari trivelig» for både Per og meg. For resten av gjengen også tror jeg. Og så tusen takk til dere som tok kontakt etterpå og utover kvelden og takket. Det varmet. Jeg hadde jo bestemt meg for å urfremføre «Morsvev/Eit liv reiste forbi», visa som jeg har skrevet ut fra Marit (Wadsten) sin novelle «Morsvev». Er vel kanskje 3 år siden hun sendte meg historia, og nå passet det perfekt å få gjort visa ferdig og framføre den i kirka i Eikesdalen. Visa kom liksom hjem følte jeg. Takk Marit for at du kom og hørte på ! I tillegg satt det ei på en av benkeradene som ønsket seg Hello Tennessee. Og så få avslutte det hele med at Bjørn og jeg sang If I needed you, det var også fint. Per spilte også noen instrumentallåter, men ingen salmer denne gangen, vi fokuserte på country.

Stor takk til Tommy (Hattrem) og Magne (Asphol) som var med oss på kontrabass og perkusjon.

Leste Romsdals Budstikke i sted, og der stod det at det var første gang vi spilte i ei kirke. Det er jo ikke akkurat riktig, vi har jo sunget og spilt i mange begravelser, men kan jo ikke forvente at journalisten kan vite slikt. Og det teller vel heller ikke kanskje. Men det var aller første gang vi hadde kirkekonsert. Journalisten fokuserte i grunnen bare på at vi har spilt veldig lenge og aldri i ei kirke før. Ei heller stod det noe om urfremføring, egne låter eller at countrylåter ofte forteller historier. Men en må jo være tilstede for å få med seg slikt. Men var jo fint å få bilde da. Det var jo topp. De har det travelt de som skriver for Romsdals Budstikke og ikke så farlig om alt er riktig kanskje eller at de fokuserer som de gjør. 

Jeg titter ut gjennom et av vinduene i Eikesdal kirke
Flagget er heist. Snart er det kirkekonsert.
Vi pakker og rydder etter en vellykket konsert.
Gitarer og utstyr settes på plass i bilen igjen.
Etter konserten kjørte vi på tur opp til Finnset. Her en stopp på veien ved Sæter.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.