Da spiller vi på Countrytreff i Eikesdalen i kveld, fredag 14. juni 2019 fra kl. 1900-2030 og i kirka i Eikesdalen i morgen, lørdag 15. juni fra kl. 1330.

Det er søndag i juni 2018. Countrytreffet er ferdig og vi skal snart dra hjem etter ei fin, fin helg. Da kjørte vi Ford’en vår. Nå står den på verksted stakkar. Men når jeg tenker meg om er det vel mest stakkars oss.

Hei på deg du der ute et sted.
I kveld treffer du Per og meg i Eikesdalen. Der er det Countrytreff for tredje år på rad, og vi er med i kveld og i kirka i morgen. Vi spiller ute på hovedscena fra kl. 1900-2030. Det er tidlig på kveld, men håper jo at noen kommer og hører på oss likevel. Været blir jo «knall». Vi gleder oss.

I kveld er vi så heldige å ha med oss musikere. Tommy Hattrem blir med oss på kontrabass når vi starter opp kl. 1900. Ca. kl. 1945 får han fri. Da kommer André Gussiås, Hallgeir Solli, Stian Romuld og Petter Ugelvik og blir med oss fram til vi avslutter kl. 2030. I går kveld øvde vi sammen med Tommy. Han og kontrabassen tok turen til Elvegata for litt samspill.

I morgen, når vi skal ha konsert i Eikesdal kirke kl. 1330, blir Tommy med oss på kontrabass, mens Magne Asphol blir med oss på trommer/perkusjon. Der skal jeg bl.a. urfremføre ei vise. Hvorfor jeg skal gjøre det? Jo, fordi jeg for kanskje 3 år siden fikk tilsendt ei historie fra ei i Eikesdalen. Jeg sa den gang at jeg ville prøve å gjøre historia om til ei vise. Da jeg fikk vite at vi skal spille i kirka i Eikesdalen tenkte jeg at det vil jo passe perfekt, det å spille den der, så da måtte jeg «få ut fingeren» og gjøre den ferdig. Visa er på 6 vers, så det er bare å slappe av og ta verden med ro når jeg skal synge den.

Dette er aller første gang  Blå Sko har kirkekonsert. Det er nytt for oss, selv om Per vel har spilt på sin gitar i inn- og utland i mer enn 45 år. Jeg nærmer meg vel å ha sunget og spilt i diverse band og konstellasjoner i 40 år jeg også.

Når vi avslutter, overtar Bjørn Vikhagen og Invaders. Kirkekonsert med Blå Sko og Bjørn Vikhagen og Invaders, det har aldri skjedd før og vil nok heller aldri skje igjen, dette er en «once in a lifetime» konsert. Vi vil alle gjøre vårt beste for at du skal ha ei fin stund. Konserten avsluttes med at Bjørn og jeg synger ei låt sammen med resten av gjengen. Velkommen !

CD’en «Hello Tennessee» som vi ga ut i 2008. Låta Hello Tennessee skal vi spille i Eikesdalen. Ei som skal på kirkekonserten, ønsker seg den, så den skal vi spille for henne.
Hvis du kjører fra Countrytreffet og oppover dalen, kommer du hit.
Per på Countrytreff i Eikesdalen i 2018. Lydsjekk og oppsetting av gitarer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.