I kveld, lørdag 8. juni 2019, spiller vi på Brygga Live i Molde

I kveld, lørdag 8. juni, spiller og synger Blå Sko, d.v.s. Per og jeg, på Brygga Live i Molde fra kl. 2000. Har du tid og anledning til å tilbringe ei stund sammen med oss, er du velkommen. cc 100. Hilsen Liv Karin

Tonight, Saturday, June 8, Blue Shoes plays and sings, ie. Per and I, at Brygga Live in Molde from 2000. If you have time and opportunity to spend a moment with us, you are welcome. cc 100. Greetings from Liv Karin


Lytt til «Greetings from Molde» on Spotify
Lytt til "Daga skifte farge" på Spotify
Lytt til «Daga skifte farge» på Spotify

 

På vei til spillejobb i Nordsjøen. En spesiell spillejobb for oss som vi fortsatt, etter mange år, husker med glede. Her er vi på Kvernberget. Snart skal vi om bord i helikopteret som skal frakt oss ut til Åsgard A. Litt skummelt, men uforglemmelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.