«Postkort» fra Blue Shoes i Kardamili, 9. mai 2019. Bilder fra 7. og 8. mai.

Bilder fra 7. og 8. mai 2019 og litt skriverier

I går, onsdag 8. mai hadde vi konsert i hovedgata, på vinbaren Psaltaris. Vi spilte utenfor, og hadde det fin, fint. Bjarne og Hildegunn hadde bursdag, så da ble det bursdagssanger. Bjarne var oppe og sang ei låt og vi spilte 2 sett, hvert på 45 minutter sånn cirka. Vidar satte opp anlegg og kjørte lyd. Så stor takk til Vidar.

Et par fra Calamata, med to små barn, hørte oss på Psaras i fjor. Nå kom de tilbake for å høre oss igjen. Mange kjentfolk var der. Tusen takk til alle dere.

Etter konserten hørte vi på Tone Grønsund Quartet før vi gikk på Kritamos der jeg spiste kjøttboller med sasaki (?). Der var det gresk musikk, gresk dans ble det også innimellom. Anne og Olbjørn, Rigmor og Guri, Gerd og Karin var der også. Før vi gikk hjem, fikk vi med oss første låt med Reidar Larsen Bluesband på Tikla. En stopp på veien for kaffe og øl sammen med Finn og Irene før vi gikk til Elies, en 20 minutters spasertur langs Middelhavet, der drønningene fra havet er følgesvenn. Det er på Elies vi bor.

Noen av publikum da vi spilte i går. Måtte ta et bilde da vi tok pause. Artig at så mange kom og hørte på oss. I dag spiller vi på andre side av gata.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.