Vi er tilbake i Kardamili. Det er 3. mai 2019 og Blue Shoes skal ha konsert i morgen, lørdag 4. mai 2019

Per øver til konsert på Aquarella lørdag 4. mai.

Så er vi tilbake, et år har gått. Vi dro fra Oslo til Athen i går kveld og landet kl. 2050 lokal tid i Athen. Mange kjente om bord, musikere og artister og publikumere fra Bolsøya, Fredrikstad og Sarpsborg. Vi ble fordelt på 3 busser, og så var vi på veg mot Kardamili. 4 timer i buss, det er lenge når det er natt, men vi stoppet opp i Tripoli for en liten pause. Da kl. var ca. 0330 gikk vi av bussen på torget i Kardamili, for så å bli kjørt til Elies, der Per og jeg nå er innlosjert.

I morgen skal vi spille på Aquarella sammen med Finn Johansen og Bjørn «Fliis» Frisvold. Finn skal traktere bassen, Fliis trommene, Per skal spille på sin Ibanez Pat Matheny P35 gitar og så synger jeg. Vi har lagt opp til flere instrumentallåter denne gangen. Det blir bra.

Dagen i dag har gått med til øving foran konserten i morgen kveld, lørdag, i tillegg til oppsett av låter vi skal spille på countrytreff i Eikesdalen i juni. Lista er nå sendt av sted til André, siden han, Stian og Petter skal være med oss på spillejobben på fredag. Magne og Tommy skal være med oss på konserten i kirka i Eikesdalen på lørdag.

 

Utsikta vi får når vi åpner ytterdøra. Oliventrær.
Vi titter ut gjennom døra.
Her er vi innlosjert denne gangen. Elies er navnet på stedet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.