Trivelig kveld da Spretten danseklubb hadde årsfest lørdag 26. januar 2019

Mange kabler å kople hvis vi skal få lyd.
Så mange scener. Scener skifter navn.

Forden vår hadde ikke lyst til å starte, så noe forsinket kom vi oss av gårde for å sette opp instrument. Det var sol og fint vintervær, men kaldt. Her har vi kommet fram til løa på garden, en gard som ligger fint plassert oppe på flata på Myrbostad, på Varholen. I kveld skal Spretten ha årsfest her. Per og jeg er de første som kommer, men snart kommer en gjeng som gjør lokalet om til en festpyntet sal for 80.  På menyen står bl.a. Elggryte og Himmelsk lapskaus. Det ble en fin, fin kveld sammen med en gjeng danseglade og hyggelige personer. Tusen takk for oss.

Nå er rommet tomt, men i løpet av en times tid gjorde flittige hender lokalet om til et festpyntet lokale for 80 gjester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.