I dag, tirsdag 30. oktober, var jeg og sang på sykehjemmet i Batnfjorden

Link til youtube og låta vår «Daga skifte farge»: https://www.youtube.com/watch?v=0ig02RxZgnQ

Enkelte dager gir ekstra gode opplevelser. Klokka 10 i dag startet jeg opp Ford’en og kjørte til Batnfjorden i fint høstvær. Parkerte ved sykehjemmet, tok gitaren på ryggen og gikk inn. Ble ønsket velkommen, anlegget ble skrudd på og jeg stemte gitaren. I dag hadde jeg med meg Gibsongitaren min. Kom i litt god tid, så fikk pratet litt med noen etterhvert som de kom inn på storstua. Noen ble kjørt inn i rullestol, noen gikk ved hjelp av rullator og noen gikk helt alene, mens noen hadde ei hånd å holde i. Jeg åpnet med Those were the days og fortsatte med Tio tusen röda rosor og De nære ting. Hadde ei liste med litt over 20 låter som jeg fulgte. Når spede stemmer synger med og jeg demper meg slik at de høres, da blir øyeblikkene sterke. En times tid lyttet de, kommenterte og sang med. Vi var innom ananasbrusen bl.a. Tusen takk til dere beboere og ansatte. Turen tilbake til Molde, i like fint høstvær som da jeg dro innover, gikk lett. Klem fra Liv Karin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.