Vi spiller på «Det viser seg» på Syd i Molde torsdag 23. august sammen med Fliis og Tommy H

 

Viseklubben «Det viser seg» starter sesongen med en økt med Blå Sko og en økt med Samuel Petterson  Torsdag 23. august kl. 20.30. Dette blir en kveld med noe for enhver smak. Vi gleder oss til å starte sesongen med disse artistene. Liv Karin og Per som har vært sentrale i Molde bys musikkliv i en mannsalder (ja, faktisk). Fantastisk flinke folk, som har en helt genuin musikkinteresse og innsatsvilje i forhold til musikklubben Silver Fox. Samuel Petterson, ung musiker fra Molde, som du ikke skal se bort i fra kan være i starten av en musikerkarriere. Vi har hørt han på youtube og er imponert. Dette blir så bra!

https://detskjer.rbnett.no/events/det-viser-seg-paa-syd-52951

Per hørte med Fliis og Tommy H om de ville være med oss, og det ville de, så da blir det Blå Sko med trommer og bass 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.