Vi spiller ute på Brygga Live fra kl. 1600-1800 lørdag 21. juli

30.07.2018: Det ble en skikkelig trivelig tidlig kveld. Vi spilte fra 1630-1830. Tusen takk til dere som var der og hørte på oss. Og vi hadde gjesteartister, Dusty Boots, countrytrioen som bestod av Bjørn Vikhagen, Martin Hauger og Per. De herjet jo distriktet her for noen år siden. Nå gjenoppstod de en liten stund. Etterpå bar det av sted til grillfest på Bolsøya. Der ble vi med på allsangen til over midnatt.

Vi har tigget oss til et par timers spillejobb førstkommende lørdag ute på Brygga Live. Vi har også gjesteartist, nemlig Dusty Boots, som herjet distriktet for noen år siden. Countrytrioen består av Bjørn Vikhagen, Martin Hauger og Per Hammervoll.

Litt av «Greetings from Molde» (utgitt på single-CD på Midt-Norsk Musikkproduksjon):

Litt av «Før eg går» (en av låtene som ble plukket ut til å være med i NRK’s The Hit):

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.