Litt info om spillejobber framover

Framover blir det spilling på Kardamili International Jazz Festival i Hellas, på Countrytreff i Eikesdalen og på Trandal Countryfestival i tillegg til div. andre spillejobber.  Og finner du ikke Blå Sko i programmet, så se etter Blue Shoes. Vi har to navn når for tida 🙂 Aller først blir det imidlertid underholdning for Molde Pensjonistforening. Det skal vi ha på tirsdag, tirsdag 10. april. Da blir det Guitarboogie i Rådhussalen i Molde. Den har vi fått beskjed om er et ønske, og ønsker oppfyller vi når vi kan.

2 kommentarer til «Litt info om spillejobber framover»

  1. Det må jeg si, travle folk i farta, programmet er fult ser jeg, fra Hellas til Eikesdalen, litt av en bragd, men råflink er dere, elsker musikken deres, håper det ordner seg med lokaler ,når gode gamle Dockside har stengt dørene, vi som er godt voksne, trenger musikken deres, og det sosiale samveret. Så lykke til begge to med rundreisen, og gleden dere gir gjennom musikken og sangen.?

    1. Tusen takk. Nylig kommet hjem fra Kardamili og Athen. Hadde to konserter + spilte på jam siste kvelden. Er rebooket til neste års festival. Og det er jo topp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.