Påskeaften var vi tilbake på Docksidescena

Per tester lyd på Vox’en, mens Atle lydmann kopler anlegg og gjør klart til konsert.

Så var vi tilbake på Docksidescena, det var påskeaften 2018, lørdag 31. mars, og klokka var 1800. Vi hadde øvd, men litt lenge siden vi hadde spilt, så Per fortalte at gitarstrengene hans hadde rustet. Han hadde med seg fire gitarer, den ene en Gibson. Den lette vi etter hjemme i en halv time før vi fant den, bak julepynten. Men den måtte Per ha når han skulle spille «Still got the blues».

Vi visste det ikke da vi begynte at det skulle bli «an evening to remember», men det ble det. Et publikum som ga av seg selv og gjorde at jeg, som er så glad i å synge, og Per, som er så glad i å spille på sine gitarer, glemte pause nr. 2. Gjesteartister hadde vi også, Ebbe og Robert. Ebbe visste vi om, Robert dukket opp fra «det store intet».

Og mens Per stemte sin gitar og stilte litt lyd, sang vi andre oss gjennom Bind deg ein blomekrans og Sov du vesle spire ung. Men så var Per «rede» slik at vi kunne dra i gang «Still got the blues».

Da klokka var 21 og vi skulle avslutte, var det imidlertid så mange ønsker at vi ikke greidde å slutte. Og ønskene var bl.a. Litt av din kjærleik, Ring of fire, You never walk alone, Susanne, Uppna landskap og Hilsen fra Molde. Og gjengen sang med. Det ble litt av en drømmekveld for Per og meg, som i forkant alltid er litt pessimistiske av oss. Vi var langt på overtid da vi skrudde av lyden klokka 2130.

Stor, stor takk til dere som kom også denne kvelden for å høre på oss og til Atle for uvurderlig hjelp med lyden.

Litt av «Hilsen fra Molde» (Melodi: Per Hammervoll, tekst og vokal: Liv Karin Lange, musikere: Knut Ivar Bøe, Kristoffer Bjerke Gjærde, Bjørn Ove Hagset, Per Hammervoll, Jens Arne Molvær, Thomas Nygaard, Geir Svinnset og Lindsay Winfield-Chislett):

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.