NRK’s låtskriverkonkurranse The Hit – Et minne fra 2014

Holdt på å rydde i e-postene mine, og så fant jeg et, for meg, inspirerende minne:

On 30. apr. 2014, at 16:01, Camilla Øyen Langfeldt fra NRK wrote: 

GRATULERER!
Vi har gleden av å fortelle deg at din låt «Før eg går» er plukket ut til å være med i The Hit! Superprodusent Steve Lillywhite har nå gjort sitt endelige valg, og mener at din låt har et så klart hitpotensial at den bør få konkurrere i TV-programmene. Gratulerer! Dette blir gøy, og vi gleder oss til å samarbeide med deg fremover.

I dette brevet vil du finne masse nyttig informasjon om hva som skal skje.

Som du fikk vite da vi tok kontakt med deg sist, vil vi i hvert program av The Hit presentere 6 låtskrivere som får pitche/selge inn sin låt til 2 artister. Opptakene til dette, som vi kaller «Roomrace», skal skje i perioden 6.-13.juni (nøyaktig dato vil du få beskjed om i neste uke). Hvis en artist plukker din/deres låt, blir det direktesending i studio på Marienlyst en fredag mellom 5. september og 17.oktober, samt mulig finalesending den 24.oktober.

Til Roomrace- og studioopptaket kan alle få ha med seg minst én person som støttespiller. D.v.s. at vi dekker eventuelle reiseutgifter for ett familiemedlem/venn, men til hvert bidrag har vi plass til inntil 5 personer som heiagjeng.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.